[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Ξεκίνησε η συζητηση για παραμονη Ουζουνιδη

Το συμβόλαιο του Μαρίνου Ουζουνίδη λήγει το καλοκαίρι, αλλά ήδη στον σύλλογο κάνουν σκέψεις για την επόμενη μέρα στην τεχνική ηγεσία του Παναθηναικου.Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Βασίλης Κωνσταντίνου, είχε μία συνομιλία με τον προπονητή του Παναθηναϊκού, όπου μεταξύ άλλων και φυσικά χωρίς καμία επισημότητα, έγινε αναφορά στο εγγύς μέλλον. Ο Κωνσταντίνου, φαίνεται να ζήτησε από τον Ουζουνίδη να δημιουργήσει ένα πλάνο διετίας, με τον Έλληνα τεχνικό να του απαντά, ότι προτεραιότητα τη δεδομένη χρονική στιγμή, αποτελεί το να βγει η χρονιά και όχι να γίνει σχεδιασμός για την επόμενη μέρα. Στο μεταξυ παρελθόν αποτελεί πλέον από τον Παναθηναϊκό, ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ και στενός συνεργάτης του Γιάννη Αλαφούζου, Αγησίλαος Τουμαζάτος. Ο Βασίλης Κωνσταντίνου, του ανακοίνωσε την απομάκρυνση του από τον σύλλογο.
Ο Τουμαζάτος, βρισκόταν στον Παναθηναϊκό σχεδόν μία πενταετία και ήταν ο επιφορτισμένος με τη διαχείριση της ομάδας και κυρίως τα οικονομικά θέματα, τις αδειοδοτήσεις και φυσικά τους διακανονισμούς, αλλά και τις προσφυγές το τελευταίο διάστημα.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]