[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Δεξίωση από το Επίτιμο Προξενείο της Ιταλίας στη Θεσσαλονίκη


Το Επίτιμο Προξενείο της Ιταλίας στη Θεσσαλονίκη & το Ελληνο-Ιταλικό Επιμελητήριο της Θεσσαλονίκης παράθεσαν, στο ξενοδοχείο Mediterranean Palace την καθιερωμένη δεξίωση με την ευκαιρία του Νέου Έτους, η οποία ακολούθησε την ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των μελών του Επιμελητηρίου. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους o Πρέσβης της Ιταλίας στην Ελλάδα κος Efisio Luigi Marras, ο Εμπορικός Ακόλουθος της Ιταλικής Πρεσβείας κος Enrico Barbato και η Σύμβουλος της Ιταλικής Πρεσβείας κα Eleonora Lopez. Στην πρόσκληση του Προέδρου του Ελληνο-Ιταλικού Επιμελητηρίου και Επίτιμου Προξένου της Ιταλίας στην Θεσσαλονίκη, κου Χρήστου Σαραντόπουλου, ανταποκρίθηκαν σημαντικοί εκπρόσωποι του πολιτικού, διπλωματικού και επιχειρηματικού κόσμου της πόλης μεταξύ των οποίων οι βουλευτές κ.κ. Σταύρος Καλαφάτης, Κωνσταντίνος Γκιουλέκας, Μάρκος Μπόλαρης, Γεώργιος Αρβανιτίδης, Ιωάννης Σαρίδης, ο ειδικός σύμβουλος του Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη κος Γιάννης Αντωνιάδης, η Αναπληρώτρια Γ.Γραμματέας Δ.Ο.Σ.&Α.Σ κα Κυριακή Τεκτονίδου, o Περιφερειάρχης Θεσσαλονίκης κος Απόστολος Τζιτζικώστας, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης κος Γιάννης Μπουτάρης, ο Πρόεδρος του ΕΒΕΘ κος Γιάννης Μασούτης, ο Πρόεδρος του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου Ελλάδος κος Δαυίδ Σαλτιέλ, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κα Καλυψώ Γούλα, ο Α’ Αντιπρόεδρος του ΕΒΕΘ κος Εμμανουήλ Βλαχογιάννης, ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού & Διεθνών Σχέσεων κος Σπύρος Πέγκας, εκπρόσωποι των παραγωγικών τάξεων και σύσσωμη η Ιταλική Κοινότητα της Θεσσαλονίκης. Κατά την διάρκεια της βραδιάς πραγματοποιήθηκε κλήρωση για γνήσια ιταλικά οινογαστρονομικά προϊόντα, διανυκτερεύσεις σε γνωστό resort της Χαλκιδικής καθώς και υπηρεσίες spa. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την ευγενική υποστήριξη των: ΕΔΑΘΕΣΣ Α.Ε., ΖeniΘ, ANSALDO STS A Hitachi Group Company, ELPEDISON ΑΕ, EDISON, DELOITTE, ΟΜΙΛΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ, ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ ΑΕΒΕ FIAT-ALFA ROMEO-ABAT, ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ SCIENTIA LEGIS ΜΑΡΓΑΡΟΠΟΥΛΟΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ, VIMAR, ΔΕΘ-HELEXPO AE, ΑΙΧΜΗ ΑΕ.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]