Ο Ολυμπιακός κοντράρεται απόψε με την ΑΕΚ στη ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος.Αυτό που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αφορά τις σκέψεις που κάνει ο Όσκαρ Γκαρθία. Ο Γκαρθία μπορεί να μην μίλησε στους παίκτες του στη διάρκεια της προπόνησης, ωστόσο μίλησε με τους συνεργάτες του. Ανέλυσαν το ματς, στάθηκαν στα λάθη που έγιναν και τι δεν πήγε σωστά στο πλάνο τη ομάδας του λιμανιού, με τον Γκαρθία να αναγνωρίζει πως τα πράγματα δεν πήγαν όπως θα ήθελε.
Σε ότι αφορά τώρα τις σκέψεις του Ισπανού τεχνικού για την εντεκάδα των ερυθρόλευκων στο παιχνίδι με την Ένωση, ο Γκαρθία αναμένεται να διαφοροποιήσει αρκετά πράγματα. Θα πρέπει να θεωρείται σίγουρο πως οι ερυθρόλευκοι θα παραταχθούν με διάταξη 4-2-3-1 καθώς ο πειραματισμός στην Τρίπολη αλλά και στο προχθεσινό ματς με την ΑΕΚ για το πρωτάθλημα, κάθε άλλο παρά βοήθησε τον Ολυμπιακό.
Σε ότι έχει να κάνει με τις αλλαγές προσώπων, θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Ανσαριφάρντ θα είναι στην κορυφή της επίθεσης.
Πολύ πιθανό θα πρέπει να θεωρείται και το ενδεχόμενο επιστροφής του Μάριν στη βασική εντεκάδα, με τον Γερμανό να παίρνει τη θέση του Πάρντο.
Ο Αλμπέρτο Μποτία είναι τιμωρημένος και δεν έχει φυσικά δικαίωμα συμμετοχής, μετά την αποβολή του στο ντέρμπι του πρωταθλήματος. Σε ότι αφορά τον Ομάρ, ο οποίος και αυτός παραπονέθηκε για έναν μικροτραυματισμό, όλα θα ξεκαθαρίσουν την τελευταια στιγμή.Τέλος ο Όσκαρ Γκαρθία αναμένεται να τοποθετησει τον Κώστα Φορτούνη, στην φυσικη του θέση έχοντας ρόλο επιτελικού μέσου.