[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Δεκτό το αίτημα του Άρη για τις αιτήσεις κατάπτωσης εγγυητικήςΗ Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού έκανε δεκτή την αίτηση για επ’ αόριστον αναβολή της συζήτησης των υποθέσεων Κούνουπα, Σίμτσακ και Σκορδίλη για κατάπτωση της εγγυητικής της ΚΑΕ Άρης.Οι "κιτρινόμαυροι" εκπροσωπήθηκαν στην Αθήνα από τον νομικό, Σπύρο, Χρυστοφορίδη.

Αξίζει να σημειωθεί πως εντός της ημέρας αίτηση κατάπτωσης της εγγυητικής κατέθεσε και ο Βλάντο Γιάνκοβιτς, αξιώνοντας το ποσό των 130.000 ευρώ.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι η "κιτρινόμαυρη" ΚΑΕ θα έχει την δυνατότητα να έρθει σε επαφή με τους Σίμτσακ, Σκορδίλη, Γιάνκοβιτς και Κούνουπα και να πετύχει κάποιους διακανονισμούς, προκειμένου να κλείσει το θέμα. Ακόμα όμως και να επιτευχθούν διακανονισμοί, η ΚΑΕ θα πρέπει να τηρήσει τους όρους αυτών, διότι σε διαφορετική περίπτωση, οι αντίδικοι θα έχουν την δυνατότητα να επαναφέρουν τις αιτήσεις για κατάπτωση τη εγγυητικής.Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]