[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Τους μηνιαίους λογαριασμούς προωθεί η ΔΕΗ

Ενημερωτική καμπάνια για την προώθηση των μηνιαίων ηλεκτρονικών λογαριασμών αναμένεται να ξεκινήσει τις επόμενες ημέρες η ΔΕΗ.

Εδώ και μερικές εβδομάδες οι καταναλωτές μπορούν να επιλέγουν μηνιαίο λογαριασμό από την υπηρεσία ηλεκτρονικών πληρωμών της επιχείρησης (e-bill). Για να τη χρησιμοποιήσει οποιοσδήποτε πελάτης, προϋπόθεση είναι να εγγραφεί στο e-bill (αν δεν είναι ήδη εγγεγραμμένος, όπως έχουν κάνει 800.000  κατανναλωτές), καθώς οι μηνιαίοι λογαριασμοί είναι μόνο ηλεκτρονικοί. Αν ένας καταναλωτής εγγραφεί στο e-bill και επιλέξει τη μηνιαία εξόφληση, από εκείνη τη στιγμή κι έπειτα οι λογαριασμοί του θα του αποστέλλονται μόνο ηλεκτρονικά, μέσω e-mail, ενώ βέβαια θα μπορεί αν θέλει να τους εκτυπώσει.

Ωστόσο, η εκκαθάριση των οφειλών θα συνεχίσει να γίνεται ανά τετράμηνο, όπως ισχύει και με τους έντυπους λογαριασμούς. Επομένως, σε διάστημα τεσσάρων μηνών θα λαμβάνει τρεις διαδοχικούς λογαριασμούς «έναντι» και έναν «εκκαθαριστικό».

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]