Ο ΠΑΟΚ επιβεβαίωσε ως αναμενόταν τα προγνωστικά και είναι στους τέσσερις του κυπέλλου Ελλάδας, μετά την άνετη νίκη του με 1-3 στο Περιστέρι.
Η διαφορά κλάσης των παικτών των δυο ομάδων, ήταν περισσότερο από εμφανής, ενώ και σε προσωπικό επίπεδο ότι παίκτες του ΠΑΟΚ και του Ατρόμητου είχαν μια τελείως διαφορετική εικόνα παρουσίας στο γήπεδο. Αυτό βέβαια οφείλεται και στην αξία των παικτών, καθώς είναι γνωστό πώς ο ΠΑΟΚ έχει ένα γεμάτο ρόστερ ικανό για σπουδαία πράγματα την φετινή σεζόν. Κάτι που δείχνει βέβαια και με την πορεία του στο πρωτάθλημα.
Στα αγωνιστικά ο ΠΑΟΚ με τάση το 2-0 του πρώτου αγώνα, είχε τον νου του περισσότερο στο να ροκανίζει τον χρόνο, και με την ποιότητα των παικτών του να δημιουργεί φάσεις.
Μάλιστα αν ήταν περισσότερο προσεκτικός θα μπορούσε να είχε φτιάξει φάσεις πριν ο Σάκχοφ, με εκπληκτικό ένα- δυο παραβιάσει τα δίχτυα για πρώτη φορά. Από την στιγμή μάλιστα που ισοφαρίστε σοβαρεύτηκε και σημείωσε άλλα δύο γκολ, αν και οι γηπεδούχοι απείλησαν, αλλά αυτή η απειλή ήταν αποτέλεσμα περισσότερο της χαλαρότητας των παικτών του ΠΑΟΚ και λιγότερο της ικανότητας της γηπεδούχου ομάδας. Η πρόκριση, ήταν αναμενόμενη, και ο ¨Δικέφαλος" συνεχίζει την ξέφρενη πορεία του. Το πιο σημαντικό από όλους είναι να μην σκέφτεται η ομάδα, ούτε τι λέει το φεγγάρι, ούτε ο κόσμος, ούτε κανείς άλλος. Μόνο το επόμενο παιχνίδι και το επόμενο και το επόμενο.
Κάθε παιχνίδι θέλει σοβαρή  προετοιμασία, αλλά η ποδοσφαιρική άποψη λέει πώς ο ΠΑΟΚ είναι σε καλή περίοδο με αυτοπεποίθηση και κυρίως ενθουσιασμό. Η νοοτροπία  στο σύλλογο άλλαξε και αυτό φαίνεται εντός του αγωνιστικού χώρου. Και μένει να συνεχίσει έτσι και στο επόμενο ματς με την Λάρισα την Δευτέρα στην Τούμπα, σε ένα ματς που είναι πιο σοβαρό ακόμη και από το χθεσινό. Και η αυτοπεποίθηση της ομάδας όλο και ανεβαίνει , από ματς σε ματς, στο πιο κρίσιμο σημείο της σεζόν, μια που ο "Δικέφαλος" είναι μέσα με αυξημένες πιθανότητες και στους δυο στόχους του. 

ΣΣ1
 
Πιστεύω πως ο Αζεβέδο επιβεβαιώνει την ποδοσφαιρικό του προέλευση. Ως Βραζιλιάνος κατέχει τα μυστικά της μπάλας, αλλά είναι επιρρεπής κάποιες στιγμές στο λάθος. Θέλει σίγουρα χρόνο για να μπολιάσει με τους νέους του συμπαίκτες και να μάθει τα αγωνιστικά πατήματα της νέας του ομάδας. Δια γυμνού οφθαλμού όμως είναι σαφές πως θα βοηθήσει πολύ.