Με τον Μπιορν Έγκελς να υπολογίζεται κανονικά θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στο ματς με τον Ατρόμητο. Ο αμυντικός των «ερυθρόλευκων» συμμετείχε κανονικά στην προπόνηση της Παρασκευής, δείχνοντας πως έχει ξεπεράσει το τράβηγμα που τον ταλαιπώρησε, και θεωρείται έτοιμος για το κρίσιμο ματς στο Περιστέρι.
Το ίδιο ευχάριστα, όμως, δεν είναι τα νέα για τον Πάπε Σισέ. Ο 22χρονος Σενεγαλέζος αμυντικός έμεινε εκτός και από τη χθεσινή προπόνηση, με αποτέλεσμα η συμμετοχή του στο ματς της Κυριακής –που παραμένει αμφίβολη- να κριθεί την τελευταία στιγμή.

Καλύτερα στην υγεία του είναι ο Όσκαρ Γκαρθία και χθες το απογευμα πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε το βράδυ της Τετάρτης. Η επέμβαση πήγε καλά και ο Ισπανός τεχνικός είναι ευδιάθετος αν και δεν μπορεί να επιστρέψει άμεσα στα καθήκοντα του.
Ο Γκαρθία δεν αποκλείεται να πάει στο Ρέντη το Σάββατο για να δει τους παίκτες του, αλλά δεν θα είναι στον πάγκο στο ματς κόντρα στον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Θυμίζουμε, ότι ο προπονητής του Ολυμπιακού εισήχθη στο νοσοκομείο με σκωληκοειδίτιδα λίγες ώρες πριν το ντέρμπι Κυπέλλο με την ΑΕΚ.