Η ΑΕΚ αφήνει πίσω της τον αγώνα με την Δυναμό και το 1-1, και είναι υποχρεωμένη εκ των πραγμάτων να στρέψει την προσοχή της στις εγχωριες υποχρεώσεις.
Αναμφίβολα η υπόθεση πρόκριση απέναντι στη Ντιναμό Κιέβου δυσκόλεψε κι άλλο για την ΑΕΚ.
Και όμως, η ΑΕΚ και ο κόσμος της μόνο απογοητευμένοι δεν νιώθουν μετά την αναμέτρηση με τους Ουκρανούς στο ΟΑΚΑ. Όπως και να ‘χει, το παιχνίδι του Europa League τελείωσε για την ομάδα του Χιμένεθ, που θα σκεφτεί… από βδομάδα πώς θα κάνει την υπέρβαση στο Κίεβο. Την Κυριακή την περιμένει ένας ακόμα «τελικός» για το πρωτάθλημα με αντίπαλο την Ξάνθη.
Εκεί όπου δεν θα υπάρχει φυσικά το παραμικρό περιθώριο για απώλεια βαθμών, αλλά τουλάχιστον η ομάδα θα μπορεί (χάρη και στο rotation του Χιμένεθ) να παρουσιαστεί φρεσκαρισμένη.
Θεωρείται βέβαιο ότι στην ενδεκάδα θα επιστρέψει ο Τσιγκρίνσκι (που δεν αγωνίστηκε με τη Ντιναμό), οι Βράνιες-Λιβάγια λογικά θα παραμείνουν στο αρχικό σχήμα (μιας και δεν θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο Κίεβο), ενώ θα επιστρέψει σίγουρα ο Μασούντ και θα παρουσιαστούν χωρίς μεγάλη φθορά οι Χριστοδουλόπουλος-Αραούχο, που έπαιξαν ως αλλαγή το βράδυ της Πέμπτης.

* Έγιναν γνωστές οι ημερομηνίες που θα διεξαχθούν τα πρώτα παιχνίδια για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας έγιναν γνωστές την Παρασκευή.
Όπως ανακοίνωσε η ΕΠΟ, η  αναμέτρηση της ΑΕΛ με την ΑΕΚ στο «AEL FC Arena» θα γίνει την 1/3 στις 19:30. Ο  αγώνας ρεβάνς θα διεξαχθεί στις 17 Απριλίου.