Ο χρόνος πιέζει και οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ δεν έμειναν με σταυρωμένα χέρια και σύμφωνα με πληροφορίες έχει συμφωνήσει ,με τον Δανό Τόμασμπεργκ Πόουλσεν .
Μάλιστα, ο ΠΑΟΚ φέρεται  να έχει στείλει τα απαιτούμενα έγγραφα και τώρα περιμένει τις μπλε κάρτες από τις αντίστοιχες ομοσπονδίες!
Ο Δανός Ράσμους Τόμασμπεργκ Πόουλσεν, είναι τερματοφύλακας, 20 ετών με ύψος 1,86 και αγωνιζόταν στην Άαλμποργκ με την οποία συμμετείχε και στα ευρωπαϊκά κύπελλα την σεζόν 2015-2016.
Παράλληλα ο Ρουμάνος αριστερός ίντερ Αλεξάντρου Ζαμφόρ, είναι 22 ετών με ύψος 1,91 μ. και αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Ρουμανίας.
Στα αγωνιστικά ο ΠΑΟΚ μετά την μεγάλη πρόκριση στρέφει την προσοχή του στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του πρωταθλήματος. Χθές η ομάδα είχε ρεπό και σήμερα οι παίκτες θα προπονηθούν κανονικά. Ο Στέλιος Σειρεκίδης είναι απόλυτα ευχαριστημένος από την πρόκριση καθώς ο "Δικέφαλος" θα υπερασπιστεί τον τίτλο του. Μάλιστα ο Ελληνας τεχνικός του ΠΑΟΚ δηλώνει στην arena: «Ήταν μια σημαντική  πρόκριση μέσα σε μια δύσκολη έδρα. Παρότι το Άργος είχε τα δικά του προβλήματα, κατάφερε να παίξει καλά. Εμείς από την πλευρά μας ήμασταν πάρα πολύ δυνατοί στο αμυντικό κομμάτι και βρήκαμε αρκετές λύσεις στην επίθεση. Θεωρώ πως δίκαια πήραμε την πρόκριση, είναι σημαντικό για εμάς που θα βρεθούμε σε μια γιορτή του Ελληνικού χάντμπολ.».