[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Ζέρβας: Κανείς δεν περιμένει το δήμο Θεσσαλονίκης να τοποθετηθεί για το Σκοπιανό


Απογοήτευση εξέφρασε χθες, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης, ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Κωνσταντίνος Ζέρβας, για το ότι ο δήμος δεν έχει εκδώσει, ακόμη, ένα ψήφισμα για το Σκοπιανό.

“Έτσι όπως έχει πάει εδώ και καιρό το θέμα της έκδοσης ψηφίσματος νομίζω ότι πλέον περιττεύει ο Δήμος, το Δημοτικό Συμβούλιο, να βγάλει μια απόφαση. Γιατί ό,τι και να αποφασίσουμε σαν Δημοτικό Συμβούλιο ο Δήμαρχος θα βγει και θα πει τα δικά του. Όπως το έκανε την επόμενη του προηγουμένου Δημοτικού Συμβουλίου, όταν βγήκε δημόσια κι έγινε νονός του αεροδρομίου μας. Έγινε ανάδοχος διαφόρων χώρων του Δήμου ή εκτός του Δήμου Θεσσαλονίκης, δίνοντας κάποιες ονομασίες”, υποστήριξε.

Πρόσθεσε πως ”αυτό που γράφεται στην πρόταση ψηφίσματος ότι ο Δήμος Θεσσαλονίκης, ούτε μπορεί, ούτε και θέλει να ασκήσει εξωτερική πολιτική, είναι παντελώς περιττό. Ο Δήμαρχος ανά πάσα στιγμή λέει ότι πιστεύει δεν έχει νόημα να πούμε ως σώμα κάτι εμείς. Ούτως ή άλλως όλοι οι Δήμοι, Σωματεία, φορείς έχουν ήδη τοποθετηθεί εδώ και καιρό, κανείς πια δεν περιμένει – δυστυχώς - το Δήμο Θεσσαλονίκης. Νομίζω ότι δεν περιποιεί καμιά τιμή στο Δημοτικό Συμβούλιο, έτσι όπως έχει εκφυλιστεί η τοποθέτηση μας απέναντι σε αυτό το τόσο σημαντικό θέμα, να συζητάμε και να παίζουμε τόσο καιρό με τις λέξεις”.Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]