Έφτασε η ώρα για ποδοσφαιρικές αποδείξεις από τον πρωτοπόρο του βαθμολογικού πίνακα της superleague. Με μια τεράστια νίκη επί του Ολυμπιακού θα αποδείξει ποιος πραγματικά είναι ο ΠΑΟΚ και θα βουλώσει στόματα. 

Γράφει ο Γιάννης Χατζηιωαννίδης

Για να έρθει αυτή θα πρέπει ο Δικέφαλος" να παίξει το ποδόσφαιρο που μπορεί να παίξει, να βασιστεί στις δυνάμεις του, και να μην επηρεαστεί από τον κόσμο που θα κρέμεται στις εξέδρες της Τούμπας, ζητώντας τον διασυρμό του Ολυμπιακού.
Ο οποίος κάνει τα πάντα, για να γίνει ακόμη πιο μισητός στην ποδοσφαιρική Ελλάδα. Ο ΠΑΟΚ θέλει μια επιβλητική νίκη κατά του συγκεκριμένου αντιπάλου του, η οποία θα κόψει και τις βλέψεις της ΑΕΚ για αμφισβήτηση της πρωτοκαθεδρίας του ΠΑΟΚ αυτή την ώρα. 
Είναι ξεκάθαρο πώς αυτό το ματς προσφέρεται για αποδείξεις και για επιβεβαίωση, πώς φέτος είναι η χρονιά των ασπρόμαυρων. Σε όλα τα παιχνίδια του πρωταθλήματος ο Ολυμπιακός επιβεβαίωσε ότι διαθέτει πολλά τρωτά σημεία σαν ομάδα, και είναι αρκετά ευάλωτος στη φετινή σεζόν.Μια νίκη του ΠΑΟΚ θα τον εδραιώσει για τα καλά στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος, και θα τον μετατρέψει αυτόματα ως το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου. Από το ξεκίνημα της χρονιάς άλλωστε η ομάδα του Λουτσέσκου είχε ως μοναδικό στόχο να φτάσει στην κορυφή του Ελληνικού ποδοσφαίρου, κάτι που εμφανώς έχει καταφέρει έως τώρα, αλλά θα πρέπει και το τέλος να τον βρει στη κορυφή.
Ας μην λησμονούμε άλλωστε πώς ο ΠΑΟΚ παραμένει ζωντανός και στο κύπελλο, όπου βρίσκεται στα ημιτελικά με μεγάλες πιθανότητες να φτάσει στον τελικό, κάτι που φανερώνει πώς η ομάδα είναι σε άλλο ποδοσφαιρικό level αυτή την στιγμή. 
Κατά γενική ομολογία ο ΠΑΟΚ παίζει σπουδαίο ποδόσφαιρο φέτος, αλλά ειδικά σε αυτό το παιχνίδι θα πρέπει να το αποδείξει. Για πολλούς λόγους.
Ο Ολυμπιακός γνωρίζει καλά πως αγωνιστικά δεν μπορεί να κοντράρει τον ΠΑΟΚ. Δε διαθέτει την ομάδα που μπορεί να κοντράρει τους γηπεδούχους. Για τον λόγο αυτό προσπαθεί να κάνει άνω - κάτω το μάτς και τη περιρρέουσα ατμόσφαιρα, μπας και κερδίσει κάτι. Για τον λόγο αυτό σε καμία των περιπτώσεων δεν θα πρέπει κυρίως ο κόσμος να πέσει στη παγίδα αυτη. 

ΣΣ1
Ο Αρετόπουλος μπορεί να έχει ταυτιστεί με τον Ολυμπιακό, αλλά είναι η πρώτη φορά που δεν θα προστατέψει τον Ολυμπιακό. Ξεκάθαρα