Με μια δυνατή προπόνηση συνεχίστηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού ενόψει του κυριακάτικου ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για την 23η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Ο Κώστας Φορτούνης για δεύτερη συνεχόμενη μέρα δεν προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα. Ωστόσο, ο διεθνής μεσοεπιθετικός ακολουθεί εντατικό πρόγραμμα και υπάρχει η αίσθηση πως θα είναι διαθέσιμος για τον αγώνα της Τούμπας. Επίσης, δεν προπονήθηκε με τους άλλους παίκτες των πρωταθλητών Ελλάδας ο Οτζίτζα, ίσως για λόγους ξεκούρασης για να είναι ετοιμοπόλεμος την Κυριακή.
Στο μεταξύ ο Γιάννης Βρέντζος αλλά και ο Κριστιάν Καρεμπέ, μαζί με τους κ.κ. Θεοδωρίδη, Δουρέκα και Κοβάσεβιτς, βρέθηκαν στο Ρέντη, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να δείξουν πως είναι κοντά στην ομάδα στην προσπάθεια που κάνει να παλέψει τις μαθηματικές πιθανότητες που υπάρχουν για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Όσκαρ Γκαρθία είχε τετ-α-τετ με τον κ. Βρέντζο, ο οποίος ενεργοποιήθηκε ξανά στον Ολυμπιακό μετά τα άσχημα αποτελέσματα και την κακή εικόνα της ομάδας, η οποία είχε ως συνέπεια τον αποκλεισμό της από το Κύπελλο Ελλάδας.
Οι δύο άνδρες συνομίλησαν για λίγη ώρα, με τον στενό συνεργάτη του Βαγγέλη Μαρινάκη να περνάει το μήνυμα πως η διοίκηση είναι στο πλευρό του.