Το ποδόσφαιρο μερικές φορές είναι πολύ απλό. Τις περισσότερες θα έλεγα.
Του Γιάννη Χατζηιωαννίδη

Ειδικά απόψε στην Τούμπα, δεν θα χρειαστεί καμία φοβερή και τρομερή ανάλυση για να φτάσεις στον καθοριστικό παράγοντα και στο συμπέρασμα πως ο ΠΑΟΚ του Λουτσέσκου παίζει σπουδαίο ποδόσφαιρο, χαρίζει θέμα, ικανοποιεί τον κόσμο του και είναι πανέτοιμος για τον τίτλο. Ποτέ άλλοτε ο ΠΑΟΚ δεν έπαιζε τέτοιο ποδόσφαιρο και ποτέ άλλοτε δεν φώναζε πώς "είμαι εδώ, έτοιμος".

Δεν είναι το τελικό σκορ (3-0)  εναντίον της Λάρισας, αυτό που μας οδηγεί στο να γράψουμε αυτό το κείμενο. Είναι το ποδόσφαιρο που έπαιξε. Απλό και όμορφο. Πολλές φάσεις, λίγα τα γκολ είναι η αλήθεια αναλογικά με τις ευκαιρίες, και ο κόσμος της ομάδας στον έβδομο ουρανό με τέτοιες εμφανίσεις. Προσέξτε, δεν μιλάμε μόνο για τις νίκες. Αλλά για τις εμφανίσεις. Και για άλλες παραμέτρους. Όπως, ομάδα απόλυτα συγκεντρωμένη και αποτελεσματική, διψασμένη και μαχητική, στοιχεία δηλαδή που απαιτούνται για να κατακτήσεις το πρωτάθλημα. Και αυτός ΠΑΟΚ τα έχει αυτά τα στοιχεία.
Νομίζω πώς και μόνο οι στατιστικές του αγώνα της Τούμπας θα δείξουν πώς ο "Δικέφαλος" είναι ένα κλίκ πάνω από όλους τους άλλους. Στο  20' ειχε 6 τελικές παρακαλώ. Τι άλλο να πουν οι αριθμοί.

ΣΣ1

Όλες οι αποφάσεις του διαιτητή και του επόπτη ήταν όλες σε βάρος του ΠΑΟΚ. Φυσικά και δεν θα μας το πει κανείς κριτής αυτό. Όπως στο 38' που είδε ανύπαρκτο οφσάιντ του Πρίγιοβιτς, όπως στο 67' που μετέτρεψε το κόρνερ σε άουτ.

ΣΣ2

Ο Βιεϊρίνια έκανε ένα εξαιρετικό ματς. Παρότι είναι αριστερός μπακ στο ματς, έπαιξε και πάλι πολύ επιθετικά. Δίνει έναν ακόμη παίκτη στην επίθεση της ομάδας. Μπράβο του. 

ΣΣ3

Στις 19.00 απόψε στο "Παλατάκι" ο ΠΑΟΚ παίζει με την Halkbank Ankara για το CEV Champions League. Πιστεύω πώς ο κόσμος πρέπει να στηρίξει και να πάει στο γήπεδο. Δεν έχει σημασία ο στόχος και το ότι η ομάδα είναι εκτός συνέχειας Champions League. Ας μην ξεχνάμε ότι μιλάμε για τον πρωταθλητή Ελλάδας τα τρία τελευταια χρόνια.