Στις προτάσεις μας την περασμένη εβδομάδα κάναμε το απόλυτο.
Και η βασική μας τριάδα πέρασε και το Χ του Παναθηναϊκού στις δεύτερες επιλογές μας πέρασε και φυσικά το 2 του ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο. Για αυτή την αγωνιστική θα ακολουθήσουμε πιστά το αρχικό μας πλάνο που δίνει εμπιστοσύνη στην έδρα. Και μάλιστα σε ομάδες που εχουν κινητρο και βαθμολογικό ενδιαφέρον.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ- ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1

Με την ενίσχυση των Κάτσε και Μυστακίδη, η ομάδα του Ουζουνίδη αποκτά νέα ισχυ, οπότε και σήμερα θα την εμπιστευτούμε, όπως βεβαία κάναμε και την περασμένη αγωνιστική, με το Χ στη Ριζούπολη. Συν τοις άλλοις μετά την επίσκεψη των οπαδών στην προπόνηση, και την ψυχολογική ντόπα, οι “πράσινοι” θα παίξουν με πάθος. Θέλουν και τους βαθμούς για να ανέβουν βαθμολογικά, οπότε όλα συγκλίνουν στον άσσο.

ΛΑΜΙΑ- ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 2

Η Λαμία είναι μια ομάδα που παίζει πολύ κλειστά στην έδρα της. Αμυντικά. Την ενδιαφέρει δηλαδή να μην χάσει. Αυτό θα κάνει και κόντρα στον Ατρόμητο, ο οποίος θα εχει δύσκολη αποστολή στο να σκοράρει. Έχουμε δηλαδή μια σύγκρουση δυο διαφορετικών ομάδων. Ο Ατρόμητος είναι πιο καλή ομάδα , όποτε εύκολα ή δύσκολα ένα γκολ θα το σημειώσει.

ΑΣΤΕΡΑΣ- ΞΑΝΘΗ 1

Η ομάδα της Τρίπολης δεν μας απογοήτευσε ποτέ στις φετινές μας προτάσεις. Αν και η Ξάνθη είναι πονηρή ομάδα και απρόβλεπτη, πιστεύω πώς η ομάδα του Παντελίδη, θα τα καταφέρει. Παίζει πολύ δυνατά και η ισοπαλία, αλλά θα στηρίζουμε τους Αρκάδες.

ΣΣ1

Πάμε και στο ντέρμπι. Έχω την εντύπωση πως ο Ολυμπιακός εύκολη δύσκολα θα το πάρει το ματς. Αν και σε αυτά τα παιχνίδια, δεν μπορεί να προβλεφτεί ο παράγοντας του ποδοσφαιρικού εγωισμού, εν τούτοις νομίζω πώς ο γηπεδούχος θα το πάρει το ματς.

ΣΣ2

Έχω ξαναπεί πολλές φορές, πως δεν ποντάρω ποτέ τις ομάδες που υποστηρίζω. Αγωνιστικά, πάντως ο ΠΑΟΚ είναι δυο level πάνω από τον ΠΑΣ, οπότε δεν μπορεί να υπάρξει άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης για την ομάδα του Λουτσεσκου

ΣΣ3

Πολύ πονηρά τα ματς Λεβαδειακός- Κέρκυρα και Λάρισα - Πανιώνιος. Το πρώτο ξεκινά από τον άσσο και φτάνει το πολύ έως το Χ, ενώ το ματς της Λάρισας ξεκινά από το Χ και μοιρασμένα τα ποσοστά νίκης και για τις δυο ομάδες.