Νέα ανάσα για τον Παναθηναϊκό στο θέμα των προσφυγών που τον ταλαιπωρούν όλο αυτό το διάστημα.
Για χθες ήταν προγραμματισμένη η εκδίκαση των υποθέσεων του Στάθη Ταυλαρίδη και του Ράσμους Τελάντερ, με αμφότερες να παίρνουν αναβολή δύο εβδομάδων. Κάτι που ικανοποιεί απόλυτα τον Παναθηναϊκό. Σειρά τώρα παίρνουν για σήμερα οι Χοσέ Τοτσέ, Σεμπάστιαν Λέτο και Μάικλ Εσιέν. Στο μεταξύ μέρα με την μέρα επιβεβαιώνεται πως ο Γιάννης Αλαφούζος, όχι απλά ασχολείται με τον Παναθηναϊκό, αλλά το κάνει όλο και πιο ενεργά. Κάτι που φαίνεται και από τις τελευταίες εξελίξεις...
Και δεν αναφερόμαστε μόνο στην απόλυση του Αγησίλαου Τουμαζάτου, αλλά κυρίως στην εκ νέου ενεργοποίηση του Χρήστου Παναγόπουλου, ο οποίος όλο τον τελευταίο καιρό είχε επικοινωνία με τον Βασίλη Κωνσταντίνου, όμως τώρα έχει πιο ενεργό ρόλο.
Σύμφωνα με όσα λέγονται στα παρασκήνια θα έχει το ρόλο του συντονιστή στην επιτροπή των τεσσάρων που θα τρέχει τα θέματα της ΠΑΕ, δηλαδή των Κωνσταντίνου, Σωπήλη, Σφυρή και Στάμο, ενώ όπου κρίνει θα δίνει και το παρών.
Τέλος χωρίς οπαδούς του θα αγωνιστει ο Παναθηναικός στα Γιαννινα, καθώς στην χθεσινή σύσκεψη  οι Γιαννιώτες ξεκαθάρισαν πως δεν μπορούν να παραχωρήσουν την θύρα που βρίσκεται στο πέταλο, καθώς έχουν υπάρξει φθορές που δεν έχουν αποκατασταθεί.