[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Ανασχηματισμός ανάγκης…

Οι δυο παραιτήσεις που ήρθαν με τη… χθεσινή κακοκαιρία, αναγκάζουν τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα να προχωρήσει σε ανασχηματισμό.Πρώτα απομακρύνθηκε η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας Ράνια Αντωνοπούλου. Η υπόθεση με το επίδομα ενοικίου που λάμβανε, όπως πολλοί Έλληνες που δεν έχουν για τα προς το ζην, ενώ διέθετε και διαμέρισμα το οποίο νοίκιαζε, ήταν πολύ “χοντρή” για να την καταπιεί ο Αλέξης Τσίπρας.


Στη συνέχεια παραιτήθηκε ο σύζυγός της, υπουργός Οικονομίας, Δημήτρης Παπαδημητρίου. Ήταν μία παραίτηση για λόγους ευθιξίας.


Θυμίζουμε ότι έχει παραιτηθεί και ο Κώστας Ζουράρις μετά την εμφάνισή του σε ραδιοφωνική εκπομπή όπου αναφέρθηκε με υποτιμητικό τρόπο στην ομάδα του Άρη και στους οπαδούς του Ολυμπιακού. Έτσι, κενά υπάρχουν, για την περίπτωση που ο πρωθυπουργός αποφασίσει μια μικρή ανανέωση.


Εκτός κι αν οι εκλογές είναι πολύ πιο κοντά από ό,τι νομίζουμε όλοι μας… Σε αυτήν την περίπτωση είναι σίγουρο ότι ο πρωθυπουργός θα… αφουγκραστεί την κοινωνία.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]