Στον Ολυμπιακό προετοιμάζονται για το ντέρμπι της Τούμπας, με τον Όσκαρ Γκαρθία πάντως να μην έχει ανοίξει ακόμα τα χαρτιά του για τα πρόσωπα που θα ξεκινήσει στο βασικό σχήμα, κάτι που ισως κάνει στην σημερινή προπόνηση.
Σύμφωνα πάντως με τις έως τώρα πληροφορίες που προκύπτουν από τις προπονήσεις , ο Ισπανός τεχνικός έχει καταλήξει κατά 10/11 στο ποιους θα ξεκινήσει στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.
Μοναδικό δίλημμα είναι αυτό για τη θέση του αριστερού μπακ με τους Χατζισαφί και Κούτρη να διεκδικούν μια θέση. Ο Κούτρης είναι κουρασμένος από τα συνεχόμενα παιχνίδια, ενώ ο Χατζισαφί έπεισε τον προπονητή του στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο και αύξησε τις πιθανότητες να ξεκινήσει βασικός.
Από εκεί και πέρα, ο Σισέ θα ερωτηθεί αν είναι έτοιμος να παίξει και αν δώσει το «οκ» τότε θα παίξει δίπλα στον Μποτία στη μέση της αμυντικής τετράδας.

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, όλοι οι παίκτες υπολογίζονται από τον Καταλανό τεχνικό, ο οποίος περίμενε να διαπιστώσει σε τι κατάσταση βρίσκονται οι Φορτούνης, Οτζίτζα, Σισέ και Σεμπά.