Η ΑΕΚ κέρδισε ξανά τον Ολυμπιακό, τον απέκλεισε ξανά και είναι μέσα σε όλους τους στόχους της. Τίποτα όμως δεν έχει κατακτηθεί ακόμα και ο δρόμος είναι μακρύς και δύσκολος. Ο Μανόλο Χιμένεθ μίλησε ακόμη και χθες στους παικτες του για την πρόκριση επί του Ολυμπιακού, και προανήγγειλε αλλαγές στις 11άδες στα επόμενα ματς. Μάλιστα  σημειωσε ξανά πόσο σημαντική είναι η παρουσία του κόσμου στο ΟΑΚΑ, ειδικά από εδώ και πέρα για να στηρίξει την ομάδα. Ειπεχαρακτηριστικά: 
«Δεν το ήξερα ότι είχαμε να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό τρεις φορές μετά από 21 χρόνια, αλλά το σίγουρο είναι πως αν παίρνεις νίκες αυξάνεται η αυτοεκτίμηση της ομάδας, φεύγει ο φόβος, οπότε έρχονται οι νίκες. Η υποχρέωση που έχουμε όλοι είναι ο καθένας να δίνει τον καλύτερό του εαυτό όποτε του ζητηθεί. Σιγουρα δεν ήταν τόσες πολλές οι αλλαγές σήμερα, όμως υπάρχει το παιχνίδι με τον Αστέρα. Εκεί ίσως υπάρξουν περισσότερο και όσο συγκεντρώνεται η κούραση στη συνέχεια ίσως υπάρξουν περισσότερες αλλαγές».
«Το σίγουρο είναι ότι οι αγώνες είναι πολλοί. Με τις δυο νίκες παίρνουμε μια έξτρα ώθηση για τη συνέχεια. Αλλά τα πράγματα μπορεί  αρχίσουν να γίνονται πιο δύσκολα στην πορεία όσο συσσωρεύεται η κούραση. Μπορεί να έρθουν τραυματισμοί. Μακάρι να μην έρθει κανένας τραυματισμός, αλλά όταν έχεις συνεχόμενα παιχνίδια μπορεί να προκύψει. Αυτό που ελπίζω είναι με τη βοήθεια του κόσμου και με την προσπάθεια της διοίκησης έτσι ώστε να γεμίζει το ΟΑΚΑ. Να δίνει την έξτρα ώθηση που χρειάζεται η ομάδα για να μπορέσουμε να πάρουμε τα αποτελέσματα και να πετύχουμε τους στόχους μας».
Από σήμερα η ΑΕΚ ξεκινά την προετοιμασία της για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης