Σταυρόλεξο μοιάζει η ενδεκάδα, αλλά και η αποστολή του Ολυμπιακού για τον αγώνα της Κυριακής κόντρα στον Πανιώνιο. Η προετοιμασία των «ερυθρόλευκων» έχει μπει στην τελική ευθεία και τα προβλήματα δεν έχουν μειωθεί για τον Καταλανό τεχνικό που βγήκε πρόσφατα από το νοσοκομείο έπειτα από το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε. Το βέβαιο είναι ότι Πάρντο και Ρομαό δεν θα αγωνιστούν γιατί είναι τιμωρημένοι. Ο Φορτούνης δεν είναι απόλυτα έτοιμος ακόμα και ο Σισέ συνεχίζει να έχει ενοχλήσεις .Με τα τωρινά δεδομένα είναι δύσκολο να αγωνιστούν κόντρα στον Πανιώνιο. Πάντως, ο Γκαρθία θα τους περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή. Λογικά θα κάνει επανεμφάνιση ο Ένχελς λόγω της απουσίας του Σενεγαλέζου στόπερ.
Πιο ευχάριστα είναι τα νέα για τον 45χρονο τεχνικό από το μέτωπο Μιραλάς-Ταχτσίδη. Και οι δυο έβγαλαν μεγάλο μέρος της τελευταίας προπόνησης και έτσι αυξήθηκαν οι πιθανότητες για συμμετοχή τους στο ματς. Ενοχλήσεις συνεχίζει να έχει και ο Σεμπά.
Στο μεταξύ είναι στο χέρι του Γκαρθία το τι θα γίνει με Κούτρη και Τζούρτζεβιτς, που αποτελούν διαφορετικές περιπτώσεις. Ο μεν πρώτος πρέπει να πάρει ανάσες, όπως φάνηκε ξεκάθαρα στη ρεβάνς με την ΑΕΚ και συνέβη κόντρα στον Ατρόμητο. Ίσως να τον ξεκουράσει και κόντρα στον Πανιώνιο ο προπονητής του Ολυμπιακού, ώστε να τον έχει σε καλή κατάσταση στα ντέρμπι με Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ. Σε ό,τι αφορά τον Σέρβο επιθετικό, δεν αποκλείεται να τον αφήσει εκτός αποστολής, λόγω των όσων έκανε στο ματς στο Περιστέρι, όπου ανέλαβε με δική του πρωτοβουλία να εκτελέσει το πέναλτι, αν και υπήρχε εντολή για τον Ανσαριφάρντ. Όπως και λόγω της γενικότερης απείθαρχης συμπεριφοράς που έχει παρουσιάσει.