[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Αγιορείτικη Εστία: Μία έκθεση διαφορετική από τις άλλες - ΦωτορεπορτάζΈκθεση κεραμικής με υλικό πορσελάνης «Γκζελ» του Ρώσου καλλιτέχνη Βλαδίμηρου Μπιντάκ, τα εγκαίνια της οποίας θα πραγματοποιηθούν στους χώρους της Αγιορειτικής Εστίας αύριο Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2018, θα φιλοξενηθεί στο κτίριο της Εστίας στην οδό Εγνατία της Θεσσαλονίκης.


Σε συνέντευξη τύπου, ο διευθυντής της Αγιορειτικής Εστίας Α.Ντούρος, παρουσία του αντιπροέδρου κ.Λεκάκη (ο πρόεδρος, δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης επικαλέστηκε σύμφωνα με τον κ. Λεκάκη την κινητοποίηση των αγροτών και δεν παραβρέθηκε), παρουσίασαν τη δράση της Εστίας για το 2018.Ειδικά για την έκθεση Μπιντάκ, ο κ. Ντούρος υπογράμμισε πως είναι εντυπωσιακή (σ.σ. αποτελείται από πάρα πολλά αγαλματίδια) κι ότι, κατά την προσφιλή τακτική της Αγιορείτικης Εστίας, θα παρουσιαστεί και σε άλλες πόλεις, όπως γίνεται εφέτος με μια σειρά εκθέσεων. Έχει, δε, τον τίτλο "Τα Ιερά Μυστήρια"

Τους δημοσιογράφους περίμενε στην είσοδο του βιβλιοπωλείου της Εστίας τυπικό Αγιορείτικο κέρασμα, με τσίπουρο και λουκούμι.Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

SCI-FI

[SCI-FI][bsummary]

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]