[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Συγκίνησε το "Δε σε ξέχασα ποτέ" στο Τελ ΑβίβΜε μεγάλη επιτυχία παρουσιάστηκε η παράσταση του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος «Δε σε ξέχασα ποτέ» του Λέοντα Α. Ναρ, σε σκηνοθεσία Μιχάλη Σιώνα, στο κατάμεστο Θέατρο Habima (Εθνικό Θέατρο του Ισραήλ), στο Τελ Αβίβ, την Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2018.


Σε κλίμα μεγάλης συγκίνησης και νοσταλγίας παρακολούθησαν οι θεατές την παράσταση, που ταξίδεψε στο Ισραήλ, μετά από έναν ιδιαίτερα επιτυχημένο κύκλο παραστάσεων στην Ελλάδα. Η παρουσίαση στο Τελ Αβίβ πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη και τη χρηματοδότηση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και τη συνεργασία της Ελληνικής Πρεσβείας στο Ισραήλ, με στόχο την ενίσχυση των δεσμών των δύο χωρών και τη δημιουργία ενός αμφίδρομου ρεύματος πολιτιστικών εκδηλώσεων.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]