[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Λάρισα: Πέθανε κρατούμενος στις φυλακές επειδή δεν υπήρχε... οδοντίατροςΝεαρός κρατούμενος πέθανε, στις φυλακές Λάρισας, επειδή δεν υπήρχε οδοντίατρος, για να ασχοληθεί με την ασθένειά του!


Σύμφωνα με την καταγγελία του Οδοντιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, ο 26χρονος Σ.Μ., διήνυε τον τέταρτο χρόνο φυλάκισής του, επειδή είχε καταδικαστεί για κλοπές, όταν από φλεγμονή στο δόντι πρήστηκε το πρόσωπό του τόσο πολύ, που είχε παραμορφωθεί. Όταν, τελικά, μετήχθη στις φυλακές Λάρισας, φαίνεται πως ήταν αργά, αφού δύο μέρες μετά βρέθηκε νεκρός στο κελί του.

"Είναι αδιανόητο εν έτει 2018, να υπάρχου κλειστά ιδρύματα είτε λέγονται φυλακές είτε άσυλα περίθαλψης ή φιλοξενίας με πολλούς ανθρώπους και να μην παρέχεται ιατρική και οδοντιατρική φροντίδα. Απαιτούμε τώρα, να προκηρυχθούν οι ανάλογες προσλήψεις, η δημιουργία ανάλογων ικανών δομών για κάθε κλειστό ίδρυμα, ώστε κανένας άνθρωπος να μην ξανακινδυνεύσει από νοσήματα που είναι πολύ εύκολο να αντιμετωπιστούν", τονίζεται στην ανακοίνωση του Οδοντιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]