Ο ΠΑΟΚ πέρασε ως αναμενόταν το εμπόδιο του Εθνικού Πειραιά, και πλέον ετοιμάζεται για μια πολύ δύσκολη περίοδο όπου έχει απανωτά παιχνίδια. Καταρχάς σήμερα στις 8 το βράδυ θα αντιμετωπίσει τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης για τον θεσμο του κυπέλλου Ελλάδας, σε έναν αγώνα δύσκολο, καθώς ο Εθνικός δυσκόλευε πάντα τον ΠΑΟΚ. Προβλήματα δεν υπάρχουν για τον Ντανιέλε Ρίτσι, αλλά η ομάδα προσπαθεί ακόμη να βρει τον ρυθμό της και τον καλό της εαυτό.

Συν τοις άλλοις αυτός ο αγώνας έχει στόχο, μια που ανοίγει ο δρόμος για το final 4 του κυπέλλου. Πάντως όπως φάνηκε και στον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος με τον Εθνικό Πειραιά, Βαλκίερς και Ουσίκοφ, αρχίζουν να γνωρίζονται όλο και καλύτερα και αυτό ικανοποιεί απόλυτα τον Ιταλό τεχνικό.

Αμέσως μετά τον αγώνα κυπέλλου, ο ΠΑΟΚ έχει δυο εκτός έδρας παιχνίδια για το πρωτάθλημα με Ολυμπιακό και Ηρακλή Χαλκίδας και στο ενδιάμεσο αγώνα Τσάμπιονς Λιγκ. Παιχνίδια στα οποία θα φανεί και η βελτίωση της ομάδας αλλά και το που μπορεί να φτάσει την φετινή περίοδο, όπου και πάλι ο στόχος είναι η κατάκτηση των εγχώριων τίτλων.