[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Αθώοι οι 36 για την υπόθεση με τις μετοχές "φούσκες" του 1999Αθώοι κρίθηκαν από το Τριμελές Εφετείο μετά από πολύμηνη διαδικασία οι 36 εμπλεκόμενοι στην υπόθεση με τις μετοχές «φούσκες», η διερεύνηση της οποίας άρχισε το 1999.


Με πλειοψηφία 2-1, το δικαστήριο απάλλαξε τους εμπλεκόμενους από τα αδικήματα της απάτης και του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος, με έναν εκ των δικαστών να έχει αντίθετη άποψη, κρίνοντας ότι οι κατηγορούμενοι πρέπει να καταδικαστούν κατά περίπτωση και για τις δυο πραξεις.

Υπέρ της ενοχής των κατηγορουμένων είχε ταχθεί στην αγόρευσή της η εισαγγελέας της έδρας του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων κυρία Αθηνά Θεοδωροπούλου, υποστηρίζοντας ότι οι κατηγορούμενοι ενήργησαν με δόλο και πως ορθά ο Άρειος Πάγος είχε ασκήσει αναίρεση σε βάρος της αποφασης του πρώτου δικαστηρίου.

Η απαγγελία της σημερινής απόφασης έγινε δεκτή με ικανοποίηση από τους παρόντες κατηγορούμενους, οι οποίοι βρέθηκαν σε μια δικαστική αίθουσα με σπασμένη τζαμαρία , η οποία είχε καλυφθεί με μουσαμά, μετά την πρόσφατη τρομοκρατική ενέργεια.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]