Όπως αναμενόταν η γυναικεία ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ, διέλυσε με άνεση την Αναγέννηση Αρτας και πέρασε στον σημερινό τελικό του Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο "Δικέφαλος" κέρδισε 35-15, και με πανηγυρικό τρόπο θα εμφανιστεί στον σημερινό τελικό, διεκδικώντας το κύπελλο.
Τα κορίτσια του Χρήστου Τζουβάρα έδειξαν από την αρχή πως δεν θα επέτρεπαν στην Αναγεννηση να διεκδικήσει τίποτε και το απέδειξαν από το ξεκίνημα του αγώνα. Με εντυπωσιακό τρόπο έδειξαν πως είναι το μεγάλο φαβορί και πήραν πανάξια την πρόκριση για τον τελικό που θα ξεκινήσει στις 18:00. Οι αθλήτριες του Δικεφάλου του Βορρά μπήκαν με… φόρα από το πρώτο ημίχρονο (8-2, 9-3) και πήγαν στα αποδυτήρια με το ανετο 19-7.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο τεχνικός του ΠΑΟΚ έδωσε χρόνο συμμετοχής σε ολες τις αθλήτριες του, ξεκουράζοντας κάποιες που έχουν συνεχόμενα μάτς ενόψει του τελικού. Ακόμη και έτσι δεν είχε κανένα πρόβλημα και με σταθερότητα (25-10, 29-12) έφτασε σε μια άνετη νίκη πρόκριση. Στον σημερινό τελικό ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει την Νέα Ιωνία. η οποία νίκησε επίσης με άνεση την ομάδα του Φίλιππου Βέροιας με 26-16.