[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Άλλαξε η ημερομηνία των Ολυμπιακών Αγώνων του 2024

Σύμφωνα με την απόφαση της ΔΟΕ, οι Ολυμπιακοί Αγώνες θα αρχίσουν στις 26 Ιουλίου και θα ολοκληρωθούν στις 11 Αυγούστου (αντί για 2-18 Αυγούστου) ενώ οι Παραολυμπιακοί στις 28 Αυγούστου και θα ολοκληρωθούν στις 8 Σεπτεμβρίου.

Ο βασικός λόγος για τη μετακίνηση κατά μία εβδομάδα νωρίτερα της διεξαγωγής των Αγώνων, έχει να κάνει με τη βούληση της ΔΟΕ να στηρίξει τους Παραολυμπιακούς, φέρνοντας τους σε εμπορικές ημερομηνίες και να μη συμπέσουν με το άνοιγμα το σχολείων.
Αυτή η μία εβδομάδα αναμένεται να μεταβάλλει πολλά πράγματα στην τοπική οικονομία αλλά και στην ευρύτερη ευρωπαϊκή καθώς πολλοί μη Ευρωπαίοι επισκέπτες θα συνεχίσουν τις διακοπές τους (μαζί και οι συμμετέχοντες αθλητές – συνοδοί) στη νότια Ευρώπη μετά τους Ολυμπιακούς.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]