Με μοναδικό στόχο την νίκη η γυναικεία ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ μπαίνει απόψε στο final 4 του κυπέλλου με μοναδικό στόχο την κατάκτηση του κυπέλλου.
Ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει στις 20:00 την Αναγέννηση Άρτας και ο τεχνικος της ομάδας Χρήστος Τζουβάρας τονίζει:  «Θέλω να ευχαριστήσω την Περιφέρεια και τον Δήμο για την φιλοξενία. Η ομάδα μας αντιμετωπίζει αύριο την Αναγέννηση Άρτας, η οποία τα προηγούμενα χρόνια έχει προσφέρει πολλά στο ελληνικό χάντμπολ. Εμείς φέτος διεκδικούμε και τους δυο τίτλους και θέλουμε το κύπελλο. Είναι μια ξεχωριστή διοργάνωση, για εμάς δεν υπάρχουν τώρα τα ματς του πρωταθλήματος, ενώ στο κύπελλο παγκοσμίως γίνονται οι μεγαλύτερες εκπλήξεις. Είναι μια ξεχωριστή διοργάνωση και πρέπει να τα δώσουμε όλα. 
Μας δημιουργεί προσμονή το ματς και άγχος, σίγουρα στην περιοχή έχει μεγάλο το στοιχείο του κόσμου του ΠΑΟΚ και θέλουμε το γήπεδο να είναι όπως πέρυσι στους άντρες ώστε να διεκδικήσουμε τον τίτλο».
Aπό την πλευρά της η Νάνσυ Στρατάκη δήλωσε:
«Περιμένουμε εδώ και πολύ καιρό αυτή τη στιγμή και αυτούς τους αγώνες. Στόχος μας είναι να κερδίσουμε και τους δύο τίτλους και θέλω να προτρέψω τον κόσμο της ομάδας να μας στηρίξει και να βρεθεί στο πλευρό μας. Δεν θέλουμε σε καμία περίπτωση να φύγουμε από δω με άδεια χέρια».