Από την Κοβεντάρειο αίθουσα του Δήμου Κοζάνης ξεκίνησε το 16ο final 4 του Κυπέλλου Ελλάδος γυναικών, με την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου.

Οι εκπρόσωποι των τεσσάρων φορέων που συνεργάζονται για τη διοργάνωση (ΟΧΕ, Δήμος Κοζάνης, Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, ΔΕΗ) αναφέρθηκαν στην άψογη μεταξύ τους συνεργασία, με τον γενικό γραμματέα της ΟΧΕ, Κώστα Σταματιάδη να αφήνει ανοικτό παράθυρο για τη φιλοξενία διοργάνωσης διεθνούς επιπέδου στην πόλη της Κοζάνης.
Αναλυτικά όσα ειπώθηκαν για το οργανωτικό κομμάτι του Final 4.
«Η Κοζάνη γιορτάζει»
Γιάννης Ιωαννίδης (πρόεδρος Οργανισμού Αθλητισμού, Πολιτισμού και Νεολαίας του Δήμου Κοζάνης): «Η Κοζάνη για μία ακόμη φορά γιορτάζει, με τη διοργάνωση ενός μεγάλου αθλητικού γεγονότος. Είναι χαρά μας που φιλοξενούμε το 16ο final 4 του Κυπέλλου Ελλάδος γυναικών, σε ένα γήπεδο που αποτελεί στολίδι για την πόλη και τη Δυτική Μακεδονία, το κλειστό γυμναστήριο Λευκόβρυσης. Όπως βλέπετε, τα τελευταία δύο χρόνια έχουμε στραφεί στη φιλοξενία μεγάλων διοργανώσεων, καθώς με αυτό τον τρόπο διαφημίζουμε το αθλητικό ιδεώδες στη νεολαία μας. Περιμένουμε να δούμε ένα δυνατό τουρνουά, με ανταγωνιστικές ομάδες και ευχόμαστε να κερδίσει ο καλύτερος.
Ευχαριστώ την ΟΧΕ, που για μία ακόμη φορά μας τιμά με την εμπιστοσύνη της, ευχαριστώ την Περιφέρεια που είναι κοντά μας και βοηθά, τη ΔΕΗ που βρίσκεται κοντά στις μεγάλες διοργανώσεις του δήμου Κοζάνης, τους χορηγούς, τα τοπικά ΜΜΕ, καθώς και την ΕΡΤ 3 και την ΕΡΑ ΣΠΟΡ».