Επιστροφή στα γήπεδα της Superleague μετά την διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των εορτών των Χριστουγέννων, με τις ομάδες να αποτελούν ερωτηματικό λόγω της διακοπής αλλά και κάποιες από αυτές να είναι ενισχυμένες μεταγραφικά.
Γράφει ο Γιάννης Χατζηιωαννίδης


Αναλυτικά οι επιλογές μου είναι οι εξής:

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ- ΑΕΚ 2

Η ομάδα του Χιμένεθ πάει στο Αγρίνιο με ανεβασμένη ψυχολογία, από τις τελευταίες επιτυχίες της. Συν τοις άλλοις ενισχύθηκε και μεταγραφικά, από την ώρα που αποκτήθηκαν έμπειροι ποδοσφαιριστές και δη ο Μασούντ που γνωρίζει το Ελληνικό πρωτάθλημα.
Ο Παναιτωλικός είναι μια πολύ καλή ομάδα στην έδρα της, αλλά δεν νομίζω ότι μπορεί να προβληματίσει την ΑΕΚ. Υπάρχει βέβαια και ο αγώνας κυπέλλου, όπου οι γηπεδούχοι θέλουν ρεβάνς από την βαριά ήττα. Θα εμπιστευτώ την ΑΕΚ που δείχνει πιο σοβαρή σε αυτά τα ματς. 

ΛΑΜΙΑ- ΞΑΝΘΗ Χ

Η Ξάνθη είναι απρόβλεπτη ως ομάδα, είναι και του ύψους και του βάθους, αλλά έχει μεγάλη εμπειρία και ειδικότερα σε τέτοια ματς. Η γηπεδούχος είναι σκληρή ομάδα, που δεν δέχεται εύκολα γκολ. Προσέχει πρώτα την αμυντική της διάταξη και όχι το πώς θα σκοράρει. Οπότε η επιμονή στην έδρα κοντράρεται με την εμπειρία.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ Χ

Το τρένο  του Παντελιδη, που πάει από νίκη σε νίκη, παίζει σε μια δύσκολη έδρα, όπου ο ΠΑΣ έχει αποδείξει ότι είναι ισχυρός. Φυσικά η φυγή Μαυροπάνου, μπορεί να επηρεάσει αγωνιστικά τους γηπεδούχους, όμως δεν πιστεύω ότι το παιχνίδι μπορεί να ξεφύγει από την ισοπαλία.

* Τονίζω και πάλι πως υπάρχει ερωτηματικό με δεδομένο ότι είναι τα πρώτα ματς μετά την διακοπή του πρωταθλήματος.

* Πιστεύω πώς ο ΠΑΟΚ δεν θα έχει θέματα με τον Λεβαδειακό, ενώ και ο Ολυμπιακός, ακόμη και δύσκολα θα περάσει από την Λάρισα.

*Aν και καλύτερη ομάδα ο Ατρόμητος που ηταν σε φορμα, ειναι ερωτηματικό η διακοπή του πρωταθλήματος.