[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Στη Θεσσαλονίκη ο Τσίπρας για την εκδήλωση του ΟλοκαυτώματοςΣτη Θεσσαλονίκη θα βρεθεί την Τρίτη 30 Ιανουαρίου ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, προκειμένου να τοποθετήσει μαζί με τον Πρόεδρο του Ισραήλ, Ρέουβεν Ρίβλιν, το θεμέλιο  λίθο για το Μουσείο του Ολοκαυτώματος στην περιοχή του παλιού σιδηροδρομικού σταθμού.


Στην ίδια εκδήλωση, οι κ.κ. Ρίβλιν και Τσίπρας αναμένεται συμβολικά να φυτέψουν ένα δέντρο καθώς στο χώρο θα γίνει μια ευρύτερη ανάπλαση με τη δημιουργία Μητροπολιτικού Πάρκου, τη διαχείριση του οποίου θα έχει ο δήμος Θεσσαλονίκης.

Ο κ. Ρίβλιν, θα τιμήσει τη μνήμη των Θεσσαλονικέων Εβραίων, θυμάτων του Ολοκαυτώματος, που έχασαν τη ζωή τους στα ναζιστικά στρατόπεδα συγκέντρωσης, καταθέτοντας στεφάνι στο μνημείο του Ολοκαυτώματος στην πλατεία Ελευθερίας.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]