ΣΧΟΛΙΑ

[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Στη Θεσσαλονίκη ο πρόεδρος του Ισραήλ


Στη Θεσσαλονίκη έρχεται το πρωί της Τρίτης 9 Ιανουάριου ο πρόεδρος του Ισραήλ Ρεουβέν Ρίβλιν προκειμένου να αποτΐσει φόρο τιμής στους Εβραίους της Θεσσαλονίκης που χάθηκαν στα ναζιστικά στρατόπεδα συγκέντρωσης.


Ο κ. Ρίβλιν αναμένεται να φτάσει περίπου στις 11 το πρωί της Τρίτης στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», όπου θα τον υποδεχτούν ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης και ο πρόεδρος της Ισραηλιτικής Κοινότητας Δαυίδ Σαλτιέλ. Αμέσως μετά θα μεταβούν στην πλατεία Ελευθερίας, όπου βρίσκεται το μνημείο του Ολοκαυτώματος, προκειμένου ο Ισραηλινός πρόεδρος να καταθέσει στεφάνι. 

Στη συνέχεια θα μεταβεί στον παλαιό σιδηροδρομικό σταθμό και στο οικόπεδο που παραχώρησε η ΓΑΙΑΟΣΕ, όπου θα ανεγερθεΐ το Μουσείο Ολοκαυτώματος, προκειμένου ο κ. Ρίβλιν να τοποθετήσει μια αναμνηστική πλάκα. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος του Ισραήλ αναμένεται να επισκεφτεΐ και τον αρχαιολογικό χώρο της Βεργίνας.


Από την εφημερίδα Δημοκρατία

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

SCI-FI

[SCI-FI][bsummary]

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]