Βουλευτές από τη Νέα Δημοκρατία, την Ένωση Κεντρώων, τους Ανεξάρτητους Έλληνες και μια Ευρωβουλευτίνα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης δήλωσαν «παρών» στο συλλαλητήριο για την ονοματοδοσία των Σκοπίων.


Συγκεκριμένα, παραβρέθηκαν οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Γκιουλέκας, Σταύρος Καλαφάτης, Ελενα Ράπτη, Σάββας Αναστασιάδης, Κώστας Καραμανλής του Αχιλλέα, Μαρία Αντωνίου.

Παρών, επίσης ήταν ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης και οι βουλευτές του κόμματός του Μάριος Γεωργιάδης, Γιώργος Λαζαρίδης, Αριστείδης Φωκάς.

Από τους Ανεξάρτητους Ελληνες, οι βουλευτές Κωνσταντίνος Κατσίκης, Γιώργος Λαζαρίδης και ο αντιπρόεδρος του κόμματος Παναγιώτης Σγουρίδης.

Παρούσα ήταν και η Εύα Καϊλή, ευρωβουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.



Το παρόν έδωσε και ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, η αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου, ο δήμαρχος Αμπελοκήπων Μενεμένης και πρόεδρος της ΠΕΔ Κ. Μακεδονίας Λάζαρος Κυρίζογλου, πρώην βουλευτές από τον χώρο της Ν.Δ., δήμαρχοι και εκπρόσωποι φορέων.

Οι βουλευτές της Ν.Δ. και ο Απόστολος Τζιτζικώστας περπάτησαν μέσα στο πλήθος, ενώ εκείνοι της Ενωσης Κεντρώων και των Ανεξάρτητων Ελλήνων πήγαν στον χώρο μπροστά και δίπλα από την εξέδρα.