[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Όταν ο Δήμος Θεσσαλονίκης παίζει μπάσκετ (φωτογραφίες)


Αγώνα μπάσκετ για... καλό σκοπό έδωσε η ομάδα του Δήμου Θεσσαλονίκης. Αγωνίστηκε κόντρα στην ομάδα της Θεραπευτικής Κοινότητας Ιθάκη, για να συγκεντρωθούν χρήματα τα οποία θα δοθούν για την αγορά βιβλίων για τις βιβλιοθήκες των φυλακών.


Η "Ιθάκη" περνά από το "όπου ανοίγει ένα σχολείο κλείνει μία φυλακή" στο "όπου ανοίγει μια βιβλιοθήκη κλείνει ένα... κελί"! Έδωσε αυτόν τον αγώνα, με την ομάδα του Δήμου Θεσσαλονίκης, για να συγκεντρωθούν βιβλία για τους κρατουμένους.Σε τέτοιους αγώνες δεν έχει σημασία το σκορ. Σημασία έχει η συμμετοχή. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι συμμετείχαν οι αντιδήμαρχοι Αλέξανδρος Μπαρμπουνάκης και Γιώργος Δημαρέλος και ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης Νίκος Ζεϊμπέκης(δεξιά στη φωτογραφία), από το λογαριασμό του οποίου στο Facebook ξεσηκώσαμε και τις σχετικές φωτογραφίες.

Χρέη κόουτς εκτέλεσε ο Χάρης Παπαγεωργίου, το πιο "γλυκό" χέρι του ελληνικού μπάσκετ -και μάλιστα σε εποχές που δεν υπήρχε τρίποντο. Χαρά στην... υπομονή του, με τέτοιους παίκτες.


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]