[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Ντεμαράζ ΠΑΟΚ με Μουλέν και ΚουρμπέληΜεταγραφικό ξέσπασμα ΠΑΟΚ, λίγες ώρες πριν την ολοκλήρωση της μεταγραφικής χειμερινής περιόδου. 


Εκτός από τον Βόσνιο Μάρκο Μιχόγεβιτς, τον οποίο εξασφάλισε από εχθές και που αναμένεται εντός της ημέρας στη Θεσσαλονίκη με την μεταγραφή του να ολοκληρώνεται με την υπογραφή τριετούς συμβολαίου, άλλοι δυο παίκτες εντάσσονται σήμερα στο ρόστερ της ασπρόμαυρης ομάδας. 

Πρόκειται για τον Γάλλο Τιμπό Μουλέν που ανήκει στη Λέγκια Βαρσοβίας, και έχει εξασφαλιστεί επίσης η συμφωνία μαζί του για τριετή συνεργασία με την ομάδα του να τον παραχωρεί  αντί του ποσού των 1.3 εκατ. ευρώ και τέλος για τον Δημήτρη  Κουρμπέλη για τον οποίο ο ΠΑΟΚ έφθασε σε προφορική συμφωνία, με Παναθηναϊκό νωρίς σήμερα το πρωί.

Και οι τρεις ποδοσφαιριστές αναμένονται εντός της ημέρας στην Θεσσαλονίκη για να ολοκληρώσουν τυπικά τις μεταγραφές τους και την ένταξή του στον ΠΑΟΚ, ο οποίος παραχωρεί στον Παναθηναϊκό, με την μορφή είτε δανεισμού, είτε διατηρώντας 50% των δικαιωμάτων τους, τους ποδοσφαιριστές Μυστακίδη, Κωνσταντινίδη και Κάτσε. 


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]