[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Μασάζ Τσακαλώτου στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για το πολυνομοσχέδιο


«Είναι το πρώτο νομοσχέδιο που αντιστρέφεται ο λόγος θετικών και αρνητικών μέτρων». Με αυτή τη φράση απευθύνθηκε στην ενημέρωση του προς τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος για το πολυνομοσχέδιο που κατατέθηκε στη Βουλή
και περιλαμβάνει τα προαπαιτούμενα που εκκρεμούν για την τρίτη αξιολόγηση.Σύμφωνα με όσα είπε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, στα αρνητικά συγκαταλέγονται οι αλλαγές στον τρόπο προκήρυξης των απεργιών που - όπως είπε - δεν αποτελούν επιλογές της κυβέρνησης.

Κατά τα λοιπά από την ενημέρωση που είχαν οι βουλευτές από Τσακαλώτο, Αχτσιόγλου, Παπανάτσιου, Κοντονή, Χαρίτση, έγινε διεξοδική παρουσίαση των μέτρων του πολυνομοσχεδίου και στα θετικά του σημεία παρουσιάστηκαν οι ρυθμίσεις για το κτηματολόγιο που γίνεται ενιαίος φορέας Δημοσίου Δικαίου, η αύξηση των επιδομάτων για οικογένειες με ένα ή δύο τέκνα και εξορθολογισμός για τρίτεκνους.

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφων για την διάταξη για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς για το Δημόσιο, ο υπουργός Οικονομικών είπε ότι «περιλαμβάνεται στο βασικό κορμό του νομοσχεδίου, ωστόσο αν χρειαστούν επιπλέον διευκρινήσεις αυτές θα έρθουν με τροπολογία τα επόμενα εικοσιτετράωρα και μέχρι την ψήφιση του νομοσχεδίου, την ερχόμενη Δευτέρα».
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]