Το πρώτο βήμα πρόκρισης στα ημιτελικά το έκανε ο ΠΑΟΚ, με την νίκη του επί του Ατρομήτου με 2-0.
Ένα σκορ που θα μπορούσε να ήταν μεγαλύτερο, αν υπήρχε μεγαλύτερη ευστοχία σε συγκεκριμένες φάσεις. Ο "Δικέφαλος" ειχε έλεγχο του αγώνα και στα 90΄και επί της ουσίας, δε απειλήθηκε σε κανένα σημείο σοβαρά. Ο Ατρόμητος προσπαθούσε να φύγει γρήγορα στην αντεπίθεση και να πιάσει στον ύπνο την άμυνα των γηπεδούχων, η οποία ήταν και προσεκτική και διαβασμένη. Η ομάδα του Λουτσέσκου, μπορούσε και με τον Κουλούρη και με τον Μάτος, να σκοράρει πρίν τον Σάκχοφ, αλλά και οι δυο ποδοσφαιριστές δεν βρήκαν στόχο. Το παιχνίδι δεν είχε ρυθμό στο β' μέρος, αλλά παρόλα αυτά ο "Δικέφαλος" ήταν καλύτερος, βασιζόμενος κυρίως στην αξία των παικτών του. Με την νίκη του αυτή ο ΠΑΟΚ έκανε το "δέκα στα δέκα" εντός έδρας, και δείχνει πώς είναι σταθερός και σε αλλο level, σε σχέση με το ξεκίνημα του στην σεζόν.

Σίγουρα, η απόδοση του δεν συγκρίνεται με άλλες για τον θεσμό του πρωταθλήματος, αλλά σε τέτοια ματς κυπέλλου θέλεις απλά το σκορ ασφαλείας. Το οποίο προήλθε με επαγγελματική εμφάνιση και κυρίως με αυτογνωσία ποδοσφαίρου. Δεν νομίζω πώς αυτος ο Ατρόμητος μπορεί να αποκλείσει ακόμη και τον μέτριο ΠΑΟΚ.

ΣΣ1

Είναι το λιγότερο αστείο να ζητάει η ομάδα του Περιστερίου πέναλτι στην φάση του 79', για χέρι του Μάτος. Δεν υπάρχει τίποτε.