[Εκλογές][bsummary]

Η αναζητηση κεντρικου συνεχίζεται στον ΠΑΟΚ

Ουδέν νεότερο στο θέμα κεντρικού που απασχολεί τον ΠΑΟΚ, καθώς δεν έχουν καρποφορήσει οι αναζητήσεις. Mάλιστα ο Σέρβος τεχνικός Πέτροβιτς, το οποίο του οποίου κυκλοφόρησε έντονα χθες, δεν έχει καμμια τύχη, καθώς ο κεντρικός της Βοιβνοντίνα δεν πείθει τον Ριτσι. Ετσι αναζητούνται και αλελς λύσεις. Επαφές γίνονται αλλά δεν υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο επισήμως απο το ΤΑΠ. Δεν αποκλείεται πάντως, να μην προβεί σε απόκτηση κεντρικού ο ΠΑΟΚ και να κρατήσει τον Γκιόν, ενω παίζει πάντα και η προοπτική της απόκτησης κεντρικού και της παραμονής του Γκιόν, αλλά σε αυτή την περίπτωση ένας ξένος αθλητής θα κάθεται στον πάγκο και δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής.
Στα καθαρά αγωνιστικά, όπως αναφέραμε και χθες, δεν αποκλείεται να προφυλαχθεί ο Σφράνοβιτς για το ματς κόντρα στην Παναχαΐκή, ενώ ο Σακόγλου θα μείνει έξω για 20 μέρες περίπου.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]