Μια νίκη που ήταν κάτι παραπάνω από αναγκαία, στο κυνήγι της πρώτης θέσης και του πρωταθλήματος σημείωσε ο ΠΑΟΚ, ο οποίος με αυτή την νίκη έδειξε πώς πλέον ελέγχει απόλυτα την πίεση που νιώθει από την κάψα του κόσμου της ομάδας για το πρωτάθλημα.
Γράφει ο Γιάννης Χατζηιωαννίδης

Αυτό το πρωτάθλημα που πυρπολεί όπως λέω πολλές φορές τα όνειρα κάθε ΠΑΟΚτσή. Οι ασπρόμαυροι έδειξαν αποφασιστικότητα μέσα στον αγωνιστικό χώρο και το παιχνίδι θα είχε τελειώσει πολύ νωρίτερα, αλλά να είχε πάρει και μεγαλύτερες διαστάσεις στο σκόρ.
Στην αναμέτρηση με τους Βοιωτούς ωστόσο, προέκυψαν μια σειρά από θετικά συμπεράσματα , παρά το άνετο 5-0. Η ομάδα του Λουτσέσκου είχε κέφι (βασικό αυτό), ρυθμό στο παιχνίδι της έψαχνε μονίμως το γκολ και κυκλοφορούσε σωστά την μπάλα. Την ίδια ώρα δεν αισθάνθηκε καμία πίεση στα μετόπισθεν. Θα πει κανείς ότι αντιμετώπισε μια ομάδα που δεν μπορεί να συγκριθεί με τον ΠΑΟΚ, αλλά ακόμη και σε τέτοια εύκολα ματς θέλει ικανότητα να σημειώσεις πέντε γκολ.

Συνολικά ο "Δικέφαλος" έπαιξε απέναντι στον Λεβαδειακό ως ομάδα, με αρχές και θέληση, κάτι που του είχε λείψει κυρίως στο ξεκίνημα του φετινού πρωταθλήματος.

Ο κόσμος της ομάδας αυτό θέλει επί της ουσίας, ξέρει ότι ο φετινός ΠΑΟΚ είναι ικανός για το πρωτάθλημα, αλλά συνάμα περιμένει από αυτούς που παίζουν να τα δίνουν όλα και να βαδίζουν με σταθερότητα από νίκη σε νίκη. Κάθε ματς πλέον έχει την δική του σημασία, και η συγκομιδή τω βαθμών είναι το ζητούμενο. Ακόμη και με οχι σπουδαίο ποδόσφαιρο. Αρκεί να κερδίζει, αρκεί να πετύχει τον στόχο που έχει από την αρχή. Την κατάκτηση του πρωταθλήματος δηλαδή.
Το πιο βασικό τέλος είναι πώς ο κόσμος πιστεύει στην ομάδα, στην προσπάθεια της, και η γκρίνια που βασανίζει τον ΠΑΟΚ τόσα χρόνια, δεν είναι καθημερινό φαινόμενο.