Στην Θεσσαλονίκη βρίσκεται ο Νικολάει Ουσίκοφ. το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ.
Ο Βούλγαρος διεθνής, βρέθηκε στο paok sports arena, όπου τον περίμενε ο πρόεδρος του ΤΑΠ ΠΑΟΚ Αντώνης Τσαλόπουλος, το μέλος της διοίκησης του ΤΑΠ Αχιλέας Τζήκας, ενώ και ο τεχνικός του "Δικεφάλου" Ντανιέλε Ρίτσι, βρέθηκε εκεί. Να σημειώσουμε πως ο ΠΑΟΚ δεν είχε χθες προπόνηση και από σήμερα ξεκινά την προετοιμασία του για τον αγώνα του Τσάμπιονς Λίγκ το βράδυ της Πεμπτης με την Φρειντρισχαφεν, Τα διαδικαστικά και τα απαραίτητα έγραφα, μονοπώλησαν τον χρόνο παραμονής του και ο Ουσίκοφ αρκέστηκε να πείε: "Χαίρομαι πού βρίσκομαι εδώ, χαίρομαι που είμαι στον ΠΑΟΚ, όλα θα πάνε καλά". Η ανταλλαγή των τελικών εγγράφων ήταν το βασικό θέμα, ενώ δεν υπάρχει καμία εξέλιξη στο θέμα του κεντρικού, καθώς αναζητείται η καλύτερη λύση και δεν έχει ληφθεί καμία απόφαση. Ο επόμενος αγώνας πρωταθλήματος για τον ΠΑΟΚ ειναι την Δευτέρα στο Βραχάτι με τον Παμβοχαικό, αλλά προέχει ο αγώνας της Πέμπτης.

Στο μεταξύ μιλώντας για τον κρίσιμο αγώνα με την Φριντριχσχάφεν ο Παναγιώτης Παπδόπουλος  δήλωσε:  «Ελπίζω από εδώ και πέρα να κλείσει αυτός ο κύκλος τραυματισμών που είχαμε, γιατί πέρα από τα παιχνίδια, δεν μπορούμε να κάνουμε ανταγωνιστική προπόνηση.
Για εμας ξεκινάει από εδώ και πέρα μια απαιτητική περίοδος για εμάς με δύσκολα παιχνίδια στην Ευρώπη και στο πρωτάθλημα. Με την έλευση του Ουσίκοφ τα πράγματα θα ξεκαθαρίσουν και οι ρόλοι των παικτών θα είναι συγκεκριμένοι».