[Εκλογές][bsummary]

«Συνάντηση για Γκαρσία» στον Ολυμπιακο

Οι εξελίξεις στο θέμα προπονητή στον Ολυμπιακό είναι άμεσες.
Έτσι είναι πολύ πιθανόν μέσα στις επόμενες ημέρες ή ακόμα και ώρες να υπάρξει τοποθέτηση των ανθρώπων της ΠΑΕ Ολυμπιακός σε ένα θέμα που εμφανίστηκε λίγες ώρες μόλις πριν την έλευση του 2018. Σύμφωνα με Ισπανικά δημοσιεύματα ο Ολυμπιακός ψάχνεται για την απόκτηση του Όσκαρ Γκαρσία.

Οι Ισπανοί αυξάνουν τα δημοσιεύματά τους σχετικά με τον συμπατριώτη τους, που είναι κοντά στον Ολυμπιακό όπως γράφουν και φαίνεται πως οι επόμενες ημέρες ή ακόμα και ώρες, θα αποβούν καθοριστικές για την εξέλιξη του θέματος.

Μάλιστα υποστηρίζουν πώς ο Ολυμπιακός είναι μια ανάσα από το να αποσπάσει την υπογραφή του πρώην τεχνικού της Σεντ Ετιέν. Μάλιστα η "As», αποκάλυψε πως άνθρωπος του Ολυμπιακού μίλησε με τον Γκαρσία στην Ισπανία για το ενδεχόμενο να έρθει στην Ελλάδα.

Φαίνεται πως η συμφωνία είναι κοντά, αλλά οι επόμενες στιγμές ειναι καθοριστικές.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]