[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Συνάντηση - ενημέρωση του τμήματος Πάλης του ΠΑΟΚ


Με τους δημοσιογράφους που καλύπτουν κατά καιρούς τους αγώνες πάλης και δή το τμήμα του ΠΑΟΚ, συναντήθηκαν στο πλαίσιο της ενημέρωσης ο υπεύθυνος του τμήματος Χάρης Μάλλιος, αλλά και οι δυο πρωταθλητές της ελληνορωμαϊκής και οι προπονητές του.
Ήταν μια όμορφη συνάντηση , όπου έγινε ενημέρωση για τους στόχους του τμήματος τις προσπάθειες που καταβάλλονται άλλα και τους αγώνες που έρχονται. Έγινε επί της ουσίας παράλληλα ενημέρωση μεταγραφών και φετινών στόχων.
Στην συνάντηση έδωσαν το παρών οι προπονητές Γιάννης Παγκαλιδης, Παναγιωτης Χεριστανιδης και οι πρωταθλητές Δημήτρης Τσεκεριδης και Ηλιας Παγκαλιδης.
Στο μεταξύ η κοπή της πίτας του τμήματος θα γίνει την Κυριακή στις 12 το μεσημέρι παρουσία του βασικού χορηγού Κωστα Αμοιριδη στο καφέ στο Παλατάκι με εκδήλωση για τους μικρούς μας αθλητές (περιήγηση στο Μουσείο και στα του γηπέδου)
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]