Μάχες σε δυο μέτωπα για τον Παναθηναικό

Δύσκολο το 2018 και πολύ καθοριστικό για το μέλλον του Παναθηναϊκού και τους ανθρώπους που παλεύουν για αυτόν. Το ενδιαφέρον εστιάζεται εντός κι εκτός γηπέδων, με τις μεγαλύτερες απειλές να βρίσκονται εκτός γηπέδου. Την προσεχή Δευτέρα 8 Ιανουαρίου εκδικάζονται τέσσερις υποθέσεις προσφυγών, των Τελάντερ, Εσιέν, Λέτο και Τοτσέ, που δημιουργούν κίνδυνο αφαίρεσης βαθμών, ενώ εκκρεμούν και οι προσφυγές των Πέτριτς, Μαρίνου και Σπυρόπουλου, όπως και οι υποθέσεις των Χουλτ και Κουτρουμπή, με τους οποίους αναζητείται φόρμουλα για εξωδικαστικό συμβιβασμό.
Ταυτόχρονα, ο εκτελών χρέη τεχνικού διευθυντή, Κωνσταντίνος Διαμαντόπουλος, θα αναχωρήσει για το εξωτερικό με διπλή αποστολή. Αρχικά για δύο υποθέσεις που έχουν φτάσει στη FIFA, το δανεισμό του Εμποκού από την Κιέβο και το ποσοστό του Αμβούργου από την πώληση του Μπεργκ στην Αλ Αΐν, αλλά και για αγωνιστικά ζητήματα.
Θυμίζουμε πως ο Παναθηναϊκός ψάχνει τουλάχιστον 5 εκατ. ευρώ από πωλήσεις παικτών του μέσα στον Ιανουάριο.
Φυσικά κανείς δεν ξεχνάει και τις μάχες εντός γηπέδου. Ο Παναθηναϊκός μέσα στις επόμενες 35 μέρες αντιμετωπίζει πέντε ομάδες που είναι κοντά του στη βαθμολογία, Πλατανιά (εντός), Λεβαδειακό (εκτός), Κέρκυρα (εντός), Απόλλωνα Σμύρνης (εκτός) και Παναιτωλικό (εντός). Υπάρχει φυσικά και η ρεβάνς Κυπέλλου με τη Λαμία, στην οποία θα προσπαθήσουν οι «πράσινοι» να σώσουν ό,τι σώζεται μετά τη συντριβή τους με 4-1 στο πρώτο ματς.

Σχόλια