Με ψυχή και πάθος η ΑΕΚ αντιμετωπίζει σήμερα τον Ολυμπιακό στις 19.30, για τον πρώτο αγώνα των προημιτελικών του κυπέλλου στο Καραισκάκη. Ειναι χαρακτηριστικό πώς ο Χιμένεθ μίλησε και τις δυο μέρες στους παίκτες του και κυριως στους μεσοεπιθετικούς του, καθώς η ΑΕΚ θα ψάξει το γκόλ για να πάρει προβάδισμα πρόκρισης. Mε ατάκες όπως "δεν είναι δυνατόν τη μια Κυριακή να πετυχαίνουμε τέσσερα γκολ και την άλλη να μην κάνουμε ούτε ευκαιρία", ο Χιμένεθ ζήτησε εξηγήσεις από τους παίκτες που είχε μπροστά του.
Παρ' όλα αυτά, ο προφανής στόχος του Ισπανού τεχνικού, ήταν να προσπαθήσει, κρατώντας υψηλά τους τόνους, να "τσιτώσει" και τους ποδοσφαιριστές του, ενόψει κυρίως της συνέχειας.
Ο Ισπανός τεχνικός πάντως φάνηκε από την προπόνηση πώς θα επιλέξει εν σχήμα, το οποίο θα περιορίσει τα δυνατά άκρα του Ολυμπιακού.
Έτσι δεν αποκλείεται να μείνει ο Μπακάκης σε ρόλο αριστερού μπακ, με τον Λόπες μπροστά του ως εξτρέμ, με τον Γκάλο κι έναν εκ των Χριστοδουλόπουλου ή Μπακασέτα μπροστά του, δίχως να αποκλείει και την έκπληξη με τον Μασούντ. Ο Βράνιες με τον Τσιγκρίνσκι λογικά θα είναι τα δύο στόπερ, Σιμόες και Γαλανόπουλος τα κεντρικά χαφ, ενώ Λιβάγια και Αραούχο θα παίξουν μπροστά.