Η σωστή επιλογή παιχνιδιών είναι αυτή που σχεδόν πάντα οδηγεί έναν παίκτη του στοιχήματος στο ταμείο.
Το λέω αυτό για στις προβλέψεις της περασμένης Παρασκευής στην βασική μας τριάδα χάσαμε το Χ της Λαμίας, αλλά πετύχαμε στις σημειώσεις μας και το 2 του Ολυμπιακού και τον 1 του Παναθηναϊκού. Κατανοητό το ότι η επιλογή είναι δύσκολη, γιατί ήταν εύκολη τότε όλοι μας θα γεμίσαμε με ευρω. Ίσως το ένστικτο, ίσως η βασική μελέτη να μας βοηθήσει στην τελική μας επιλογή.

Πάμε λοιπόν στα ματς αυτής της αγωνιστικής, που πρέπει να σημειώσω πώς έχει τουλάχιστον τρία πολύ επίφοβα ματς

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ- ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1Χ


Η λογική λέει βασικά νίκη των γηπεδούχων. Καλύτερη ομάδα ανεβασμένη ψυχολογία και πάθος για την υπέρβαση. Ο Παναιτωλικό άλλαξε προπονητή, ο Δέλλας θέλει να αποδείξει πολλά στον Σπανό, και λογικά θα κατεβάσει την ομάδα του με άμυνα μπετόν. Η καλύτερη ομάδα όμως κερδίζει, αλλά αν σας πονηρεύει το παιχνίδι βάλτε και ένα Χ.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜ- ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 2

Ο γηπεδούχος όσο και αν προσπαθεί δεν προλαβαίνει κανένα τρένο παραμονής. Ο Πανιώνιος είναι καλύτερος και πολύ πιο έμπειρος ως ομάδας και δεν θα αντιμετωπίσει προβλήματα.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Χ

Οι γηπεδούχοι θέλουν βαθμούς, ο Παναθηναϊκός να μην χάσει και ο Ουζουνιδης θα διασφαλίσει πρώτα τα νώτα του και από εκεί και πέρα ότι κλέψει. Αν μπορέσει να σκοράρει δηλαδή. Πάντως μια ομάδα σαν τον Παναθηναϊκό, αξίζει σεβασμό.

ΣΣ1

Η λογική λέει πως ο Αστέρας κερδίζει άλλα η Λάρισα είναι πολύ απρόβλεπτη ομάδα. Και αυτό το ματς είναι πονηρό, επίφοβο, απρόβλεπτο.

ΣΣ2


Νομίζω πώς δεν χρειάζεται ιδιαίτερη μελέτη για να δεις πως ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ολυμπιακός θα κερδίσουν