[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Εμμένει στη μη ύπαρξη μακεδονικού έθνους ο Καραμανλής


Στην άποψη που διατύπωσε πριν δυο μέρες και δημοσιεύτηκε στον έντυπο Τύπο, εμμένει ο Κώστας Καραμανλής, σχετικά με τη μη ύπαρξη Μακεδονικού Έθνους.


Σε συνάντηση που είχε με εκπροσώπους παμμακεδονικών οργανώσεων ανά την υφήλιο στο γραφείο του στην πλατεία Μαβίλη, ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής αναφέρθηκε εκ νέου  σε δήλωσή του προ ημερών ότι δεν υπάρχει μακεδονικό έθνος. 

Η συνάντηση κράτησε περίπου 25 λεπτά και κύριο θέμα συζήτησης ήταν αυτό της ονομασίας των Σκοπίων.

Η Νίνα Γκατζούλη, συντονίστρια Παμμακεδονικών Ενώσεων Υφηλίου, εξερχόμενη δήλωσε πως απορρίπτει κάθε σύνθετη ονομασία και εμμένει στην απόφαση του συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών το 1992 δηλαδή να μην περιέχει η ονομασία με κανένα τρόπο τον όρο «Μακεδονία».

Το ίδιο ανέφερε σε δηλώσεις του και ο Παναγιώτης Μπαλτατζής, γγ του Ελληνο-Αμερικανικού εθνικού συμβουλίου και πρώην αντιπρόεδρος Παμμακεδονικής Ένωσης Αμερικής. Επίσης, είπε πως ο πρώην πρωθυπουργός αναφέρθηκε σε δήλωσή του προ ημερών ότι δεν υπάρχει μακεδονικό έθνος.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]