Το θέμα του Όγκνιεν Βράνιες εξακολουθεί να ταλαιπωρεί την ΑΕΚ η οποία ενημέρωσε για μια ακομη φορά πώς ο ποδοσφαιριστής δεν πωλείται. Από τη διοίκηση μετά τη συζήτηση που έγινε ειπώθηκε ότι ο ποδοσφαιριστής αποτελεί περιουσιακό στοιχείο της ομάδας. Αν τώρα ο Χιμένεθ πει ότι δεν μπορεί να συνεργαστεί με τον παικτη πρέπει να γίνει κάτι άμεσα, γιατί ο Βράνιες είναι βασικό σέντερ μπακ. Είτε θα ξεκαθαριστεί πως ο παίκτης συνεχίζει και υπολογίζεται κανονικά, είτε θα πρέπει να πουληθεί και να κινηθεί η ΑΕΚ για βασικό στόπερ. Παράλληλα, οπως προκύπτει η ΑΕΚ θα κάνει μια ακόμη μεταγραφή ως το τέλος της σχετικής προθεσμίας, με τον Τούρκο εξτρέμ Βολκάν Σεν να απασχολεί την ομάδα.
Ο Μανόλο Χιμένεθ είχε επαφές επί του θέματος με τους συνεργάτες του, αλλά και με τον ίδιο τον Δημήτρη Μελισσανίδη, με εμφανή διάθεση να πέσουν οι τόνοι, καθώς το συγκεκριμένο ζήτημα έρχεται να αναστατώσει την ομάδα στην πλέον ακατάλληλη περίοδο, εν μέσω κρίσιμων αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις.
Στα αγωνιστικά η ΑΕΚ δεν αντιμετωπίζει προβλήματα της τελευταία στιγμής για τον σημερινό αγώνα με την Λαμία, που θα ξεκινήσει στις 19.30 στο ΟΑΚΑ.