Με μία σημαντική απουσία θα ταξιδέψει, στη Λάρισα ο Ολυμπιακός, για την κυριακάτικη αναμέτρηση με την ΑΕΛ.
Ο Τάκης Λεμονής, λοιπόν, που είδε τον Οτζίτζα Οφόε να εγκαταλείπει το χθεσινό πρόγραμμα με ενοχλήσεις, δεν υπολογίζει, οριστικά, στις υπηρεσίες του Βέλγου χαφ για το παιχνίδι, τουλάχιστον, με τους «βυσσινί».
Από την άλλη, ο Παπέ Αμπού Σισέ είναι καλύτερα, μάλλον παίζει, αλλά θα κριθεί αύριο αν θα είναι 100% «ετοιμοπόλεμος», ενώ σχετικά καλύτερα είναι ο Μποτία. Στο μεταξύ σε ρυθμούς  Λοΐκ Ρεμί κινείται ο Ολυμπιακός, καθώς εχει μπεί δυνατά στο κόλπο της απόκτησης του 31χρονου φορ. Η περίπτωση του παίκτη της Λας Πάλμας βρίσκεται στο προσκήνιο και παρότι το έργο των «ερυθρόλευκων» δεν είναι εύκολο, υπάρχουν βάσιμες πιθανότητες για happy end. Ο Ολυμπιακός καλείται να δώσει μια «μάχη» για να τον κάνει δικό του, καθώς έχει δύσκολο… ανταγωνισμό και αυτήν τη στιγμή δείχνει σε θέση να τον «χτυπήσει».
Υπενθυμίζεται ότι, όπως έχει επιβεβαιωθεί και από Μέσα του εξωτερικού, υπάρχει έντονο ενδιαφέρον και από ομάδες της Αγγλίας (Έβερτον, Νιούκασλ, Σάντερλαντ) και της Γαλλίας (Μπορντό, Νις, Μετς).
Παράλληλα, ο Ολυμπιακός κινείται και για τον Μιραλάς αλλά τα δεδομένα είναι λίγο-πολύ γνωστά. Δεν είναι καθόλου εύκολη η περίπτωση του Βέλγου.