Όπως αναφέραμε και στο χθεσινό μας φύλλο, παίκτης της Αλάνιασπορ είναι  ο Λούκας Βιγιαφάνιες, ο οποίος ανακοινώθηκε και επίσημα απο την Τουρκική ομάδα.
Για τα επόμενα 2,5 χρόνια, με τις συνολικές του αποδοχές να ανέρχονται στα 2,5 εκατ. ευρώ, ο Βιγιαφανιες είπε αντίο στον Παναθηναϊκό.
Ο Παναθηναικός  εισέπραξε 1 εκατ. ευρώ, αλλά από αυτά οι 200.000 ευρώ θα πάνε στον Παναιτωλικό, που είχε ποσοστό μεταπώλησης, ενώ ο παίκτης χάρισε και 100.000 ευρώ στον σύλλογο, που του τα χρωστούσε.
Τις επόμενες ημέρες θα μπει στα ταμεία μέρος των χρημάτων από την πώληση του 26χρονου άσου και θα χρησιμοποιηθούν για τις πέντε προσφυγές (Εσιέν, Τοτσέ, Λέτο, Ταυλαρίδης, Τελάντερ) που θα εκδικαστούν στις αρχές Φεβρουαρίου.
Παράλληλα, είναι θέμα ωρών να ολοκληρωθεί και η μεταγραφή του Μολέντο στην Ιντερνασιονάλ και θα γραφτεί ο επίλογος και σε αυτό το σίριαλ. Ο Παναθηναικος θα πάρει άμεσα 150.000 ευρώ, ενώ από τα 150.000 ευρώ που χρωστάει στον παίκτη τα μισά θα τα δώσει ο σύλλογος της Βραζιλίας και τα υπόλοιπα θα τα χαρίσει ο 30χρονος στόπερ.