[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Λυκουρέζος: Είμαι έκπληκτος από την κυβερνητική πρωτοβουλία για την υπόθεση του Τούρκου αξιωματικού«Έκπληκτος» δήλωσε ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξανδρος Λυκουρέζος, μιλώντας στην εκπομπή FOCUS PRESS του ATLAS TV Κεντρικής Μακεδονίας, από την κυβερνητική πρωτοβουλία, αναφορικά με την προσφυγή κατά του ασύλου του Τούρκου αξιωματικού.

               
«Δεν έπρεπε να γίνει η προσφυγή» σημείωσε ο κ. Λυκουρέζος και συμπλήρωσε ότι «το κείμενο της προσφυγής, το αιτιολογικό δηλαδή, που υπέγραψε ο κ. Μουζάλας, αποτελεί περίπου πιστή αντιγραφή των όσων λένε οι Τούρκοι για την υπόθεση και τα υιοθετούμε, αυτό δεν δικαιολογείται». Ο κ. Λυκουρέζος μιλώντας στον Δημήτρη  Βενιέρη τόνισε μεταξύ άλλων, ότι «το θέμα της χορήγησης πολιτικού ασύλου θα έπρεπε να προχωρήσει χωρίς παρέμβαση της κυβέρνησης.»

«Αντιλαμβάνομαι τα πολιτικά προβλήματα που προκαλεί η συγκεκριμένη υπόθεση, στις σχέσεις με την Τουρκία, αλλά υπάρχουν και κανόνες διεθνούς Δικαίου, τους οποίους θα έπρεπε να σέβονται περισσότερο.»
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]