Σήμερα το απόγευμα, αμεσως μετά το τέλος της προπόνησης ο Χιμένεθ θα ανακοινώσει την αποστολή της ομαδας για το μάτς με τον ΠΑΣ Γιάννινα.
Ο Ισπανός κόουτς ειδε τα προβλήματα του να μειωνονται καθώς ο Τάσος Μπακασέτας ξεπέρασε το πρόβλημα στο γόνατο που είχε αποκομίσει στο ματς με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο και προπονήθηκε κανονικά. Έτσι είναι στο χέρι του Μανόλο Χιμένεθ αν θα τον πάρει στην αποστολή για το αυριανο μάτς. Αντίθετα, συνεχίζει τη θεραπεία ο Ούρος Τσόσιτς, ενώ ο Αντρέ Σιμόες έκανε ατομικό πρόγραμμα. Αμφότεροι δεν υπολογίζονται για το προσεχές ματς και ο Ανδαλουσιανός προπονητής θα τους δώσει το χρόνο που χρειάζονται για να επανέλθουν πλήρως.
Οσον αφορά τα αγωνιστικά θέματα ο Βράνιες είναι το πιθανότερο να πάρει τη θέση του Λαμπρόπουλου στο κέντρο της άμυνας, ενώ δεν αποκλείεται ο Μπακάκης να πάει δεξιά και να αγωνιστεί από την αρχή ο Λόπες, εφόσον επιλεγεί τετράδα στην άμυνα. Στο κέντρο Γαλανόπουλος και Κονέ είναι ένα δίδυμο που δύσκολα θα σπάσει, με τον Μασούντ να συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να παίξει από την αρχή, τον Χριστοδουλόπουλο στο δεξί άκρο και τον Λιβάγια στο πλευρό του  Αραούχο.